Okulumuz Hakkında

Çatalarık Mahallesi Turgut Özal Caddesi Karayolları Şantiyesi yanı
Çatalarık Ortaokulu Fotoğrafı

VİZYON

Türk Milli Eğitiminin amaçları doğrultusunda öğrencilerimizin potansiyellerini uygun bir şekilde kullanarak mantık ilkeleri çevresinde yaratıcı düşünmelerine ve karar vermelerine yardımcı olmak, öğrencilerimizi bilgi, beceri ve teknik açıdan tam donanımlı kılmak, gelişen ve değişen hayatın içinde başarılı ve mutlu bireyler olmalarını sağlamak, ülkesini ve milletini çağdaş uygarlık seviyesinin üstüne taşıyacak olan gençlerle SBS´ de başarılar yakalayarak okulumuzun ve öğrencilerimizin adını tüm Türkiye´de duyurarak tercih edilen bir okul olmak idealimizdir

MİSYON

Biz, bütün öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız. Okulumuz, öğrencilerin bireysel yeteneklerini geliştirmeyi, sınıf tecrübelerini günlük hayata aktarabilmelerini öğretmek için yenilikçi metodları, teknolojiyi, modern yabancı dil öğretim tekniklerini kullanmayı, onları eleştirel düşünen, ömür boyu öğrenmeye devam eden, yerel, ulusal ve uluslararası platformlarda bilgili katılımcılar haline getirmeyi hedefler.

BAŞARILAR

Okulumuz atletizm dalında bir çok il ve ilçede dereceler almıştır. Türkiye şampiyonasında da derecelerimiz bulunmaktadır. Gizem KÜÇÜKYÖRÜK Burcu DEDE Yasemin DEDE Satranç alanında ilçe de düzenlenen yarışmalarda madalya kazanılmıştır. İl Milli Eğitim Müdürlüğünün düzenlediği yarışmalarda çeşitli dereceler alınmıştır.

Öğretmen

Derslik

Atölye-İşlik

Fen Laboratuarı